Groepen

Voor groepen is het mogelijk een eigen programma te organiseren. Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of uitstap voor de familie. Ook de kleinste mogen mee.
De expositie ‘Breekbaar Landschap’ in Stelling 46

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw organisatie, familie of groep kinderen? Het is mogelijk onze stellingen te bezoeken onder leiding van onze vrijwilligers inclusief een vaartocht over de oude tankgracht. Afhankelijk van uw wensen wordt een bezoek gebracht aan Stelling 33stelling 34 en stelling 46. Daarnaast bieden we nog andere opties, zoals een bunker op privé terrein.
In de bunkers is de expositie ‘breekbaar landschap‘ te zien. Hiermee wordt het verhaal verteld over het Westland dat tijdens de Tweede Wereldoorlog werd doorkliefd met een 11 kilometer lange tankgracht.

Voor organisaties geld een minimum aantal van 20 personen (of een bijdrage gelijk aan dit aantal). Deelname kost 25 euro p.p. voor een programma van twee tot drie uur, afhankelijk van het aantal stellingen dat wordt bezocht. Dit is inclusief een (niet alcoholisch) drankje aan boord.
Wilt u na afloop een borrel of lunch? Dan denken we graag met u mee over een geschikte locatie aansluitend op ons programma.

Voor kleinere groepen kinderen en families is het mogelijk een eigen programma te boeken tijdens de ‘Open Stelling‘ dagen. We zorgen er dan voor dat u een eigen boot en begeleiding heeft. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Neem daarvoor contact met ons op.

Stelling 34 aan de Maasdijk in ‘s-Gravenzande

Belangrijke details:

  • Er is geen toilet aanwezig, behalve een kleine cabine op de boot voor hoge nood
  • Het programma is niet geschikt voor minder-validen
  • Wij zorgen voor een drankje onderweg

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Volledige agenda: